Om oss

Erfarna experter på säker håltagning

Eliteex är experter inom håltagning i alla material och utför även en del andra arbeten inom bygg och renovering. Med 25 års erfarenhet av branschen kan vi alltid erbjuda snabba, snygga och säkra arbeten för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Företaget är på stark uppgång med en allt längre lista med nöjda kunder – varje år utför vi tusentals håltagningar.

Eliteex håltagning

Snabba och effektiva håltagningar

Vi är experter på att göra hål. Vårt team av erfarna yrkesmän är specialiserade på borrningstjänster som får jobbet gjort snabbt och effektivt. Med många års erfarenhet av både bostäder och kommersiella applikationer är vår personal bekant med en mängd olika borrmetoder, inklusive roterande borrning, skruvborrning och kärnborrning.

Oavsett om du behöver borra genom betong, tegel eller sten – vi har kompetensen och utrustningen för att hantera allt.

Vi förstår att inget projekt är det andra likt, så vi skräddarsyr vår lösning efter dina specifika behov för maximal effektivitet. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser så att du kan vara säker på att du får valuta för pengarna.

Vi hittar de bästa lösningarna

Vi är ett mångsidigt företag inom håltagning som alltid vill vara bäst inom våra områden. Varje dag arbetar vi hårt för att erbjuda kunderna bästa tänkbara lösningar till konkurrenskraftiga priser. Våra medarbetare är välutbildade och har koll på alla strikta säkerhetskrav som finns i branschen. Detta hjälper oss att arbeta på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

Din partner inom håltagning i Uppsala